La Mihoko ens ha explicat que el nom d'aquest plat en japonès és "mare i fill" en referència al pollastre i a l'ou que formen part de la recepta. I deixant a banda les relacions de parentiu entre els ingredients, el resultat és boníssim.
Ingredients: 2 cuixes de pollastres desossades 2 cebes de Figueres 2 ous Salsa de soja Sucre Sake Mirin Dashi Part verda de la ceba tendra Alga Nori
Per a fer la salsa de cocció ens caldrà salsa de soja, sucre (pot ser moré), sake, mirin i dashi.Es disol una cullerada de Dashi en 200 ml d'aigua i s'hi afegeixen 4 cullerades soperes de salsa de soja, 2 cullerades de sucre, 2 de sake i 2 de mirin.
Un cop barrejat, es posa en una cassola i es posen dues cebes de Figueres tallades en juliana. Es deixa coure fins que la ceba estigui desmaiada.
S'afegeixen dues cuixes de pollastre desossades i tallades a daus. Es deixen coure a foc baix i amb la cassola tapada uns 10 minuts. S'afegeix la part verda de la ceba tallada a rodanxes
Es baten 2 ous i un cop el pollastre està cuit, s'aboca l'ou per sobre, s'apaga el foc i es deixar quallar uns 5 minuts amb la cassola tapada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada