2/19/2012

Coca de mascarpone i fruits del bosc


Aquest mes de febrer les blocaires de les Memòries d'una Cuinera ens han proposat com a repte un Pastís d'aniversari. D'entrada vaig començar a imaginar un pastís singular propi d'un dia especial, com la bonica Tarta mousse de violeta del blog Gesmack! o l'espectacular Croquembouche del Salseando en la cocina. Però desprès de donar-hi voltes vaig adonar-me que era una llàstima que un pastís d'aniversari nomès es mengi un cop a l'any.

I per això he pensat a fer un pàstis de no-aniversari. L'avantatge dels no-aniversaris és que tens 364 dies a l'any per cel·lebrar-los. O aixi va pensar Lewis Carrol quan va inventar el terme en la seva obra Through the Looking-Glass, and What Alice Found There (1871): "There are three hundred and sixty-four days when you might get un-birthday presents ... and only one for birthday presents, you know"

Per això m'he decidit per un pastís fàcil, que puguem fer i menjar en qualsevol moment, per a celebrar tots els no-aniversaris de l'any i mimar-nos una miquetona.


He partit de la recepta del bescuit al mascarpone, afegint fruits del bosc i cobrint-lo amb mascarpone i uns quants fruits més tot i que podem utilitzar qualsevol base que ens vingui de gust (la de iogurt, la 4/4, el pa de pessic...)

Hem de vigilar a posar les fruites a temperatura ambient i enfarinades per evitar que la massa es refredi i no pugi correctament

I mentre ens regalem tots els no-aniversaris que ens vinguin de gust, podem tornar per una estona a la infantesa i escoltar l'Unbirthday Song d'Alice in Wonderland (Walt Disney, 1951)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada