7/31/2013

El millor dels blogs són els blogaires

Els del "gastromundillo" saben que la frase del títol no es meva sino de l'Starbase, pero crec que defineix molt be el que hem observat a l'enquesta sobre els blogs de cuina en català. I per aixó he pensat que titular aquest post aixi era el mes apropiat per presentar-vos els resultats de l'estudi sobre la gastrosfera catalana que hem estat treballant des del passat mes de març. Ens han ajudat a difondre'ls la Sara-Maria de Delícies del Rebost, l'Starbase de de cuina.net i la Revista Cuines.

Tant en Xavier com jo us volem donar les gracies. Sense el vostre entusiasme, sinceritat, bona disposició i paciència no hagues estat possible aquest treball. Realment, sou sense cap mena de discusió, el millor dels blogs. 

Els resultats han estat molt rics i ens han agafat ganes de seguir investigant sobre aspectes que tot just s'han apuntat. Estem convençuts que podem comptar amb tots vosaltres de nou. Per això us donem ja les gràcies a l'avançada.

I aprofito per dir-vos que me'n vaig de vacances a Anatòlia i estaré desconnectada del blog uns dies. Prometo tornar carregada de fotos, aromes, receptes i tota mena d'idees per seguir compartint aquest espai amb vosaltres, el millor dels blogs. Fins la tornada. 

Terra Santa. Agost 2012

A la Banda Sonora, hem de posar el Gira que gira, composat i interpretat pel bon amic Pepino Pascual i l Orquesta Souvenir. Peptons per tots !

4 comentaris:

  1. Moltes gràcies a vosaltres!! Esperem la teva tornada ben plena de receptes!!

    ResponElimina
  2. Bones vacances, Laura! fins setembre!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Molt interessant el que expliqueu.... ja l'estic fent circular entre els meus seguidors....

    ResponElimina
  4. Hola Laura!
    Volia felicitar-te/vos per l'estudi i per la presentació que n'heu fet atractiva i amena!
    Realment els resultats són molt interessants i conviden a continuar investigant.
    Gaudeix de les vacances i fins a la tornada!

    Petons!

    ResponElimina