11/28/2013

Pumpkin Pie

Tradicionalment, els Pumpkin Pies eren cosa del meu amic Joan. La veritat és que els borda, utilitzant una recepta tradicional de la família americana de la nostra amiga Tanta. Vaja, sembla complicat però en realitat no ho és gens. 

Però aquest any, al Joan li ha sortit competència. La Mon, mare del fantàstic blog April's Kitch ens va donar un taller de menu de Dia d'Acció de Gràcies -Thanksgiving's Day- amb una pila de receptes sorprenents a quina mes deliciosa. Podeu veure la seva col.leccio clicant aquí.

I jo m'he animat a fer la del Pumpkin Pie, això si una mica diferent de l'original

Necessitarem:
400gr. de polpa de carbassa
500 ml de llet condensada
2 ous
2 cullerades de canyella en pols 
1 cullerada de nou muscada
1 cullerada de Maizena
Dos fulls de pasta brick i mantega per untar el motllo

Per començar, coem la carbassa al forn. El temps dependrà de la mida de la carbassa. Un cop cuita, la pelem amb facilitat i reservarem la polpa.

En un bol barregem la polpa, la llet condensada, les espècies i la Maizena i ho batem amb el Minipimer fins que està ben emulsionat.

Untem un motllo rodó amb mantega, i hi posem els dos fulls de pasta brick, pinzellats amb mantega entre si, Deixem que les puntes sobresurtin del motllo de manera que faci forma de flor i l'omplim amb la barreja. 

El coem al forn a 180º fins que ha quallat i la part superior agafa un color torrat. El deixem refredar abans de desemmotllar. Es millor servir-lo tebi.

I a la Banda Sonora, un standard dels de sempre en versió de la Cindy Lauper: At Last. [aqui la versió original interpretada per Etta James]

3 comentaris:

  1. Hey Darling, que maca ha quedat la teva versió tambè!!!!! M'encanta el tema pasta break perque li deu donar el toc cruixent.
    Bravo, Thanksgiving day for ever!

    ResponElimina
  2. Uauu!! Té un aspecto deliciós, i les ones que s'han fet a sobre li donen una originalitat brutal!! Jo amb aquest pastís també celebraría el Dia d'acció de gràcies !! Petons

    ResponElimina