De veritat: aquest cop és feina zero. No costen gens de fer. Fins i tot la Roser, la meva carnissera a qui no li agraden els espinacs les ha trobat bones...vaja que ho tenen tot. I que necessitem?

Un paquet de pastes per crestes de La Cocinera
Un kilo d'espinacs frescos o 400 gr de congelats
Panses i pinyons al gust
Una tarrina de ricotta

En una paella saltegem els pinyons i les panses. Quan comencen a agafar color hi afegim els espinacs ben talladets i ho sofregim alhora. Apaguem el foc i ho deixem atemperar.
Llavors afegim la ricotta i ho barregem ben bé per aconseguir el farcit de les crestes.
Anem farcint les crestes amb la massa d'espinacs, les tanquem per la meitat i fem les voretes amb una forquilla.
Es poden fregir en oli calent, pero a mi m'agrada coure-les al forn perque queden menys olioses. Si voleu les podeu pintar amb ou batut per que agafin color.
Per la Banda sonora una peça d'Harmonium: Verd, com els espinacs, com la granota Gustau, com els dòlars...no és facil ser verd.
Apa, fantàstiques aquestes crestes d'espinacs! :)
ResponEliminaUna abraçada
Delicioses! Sempre que les he fet amb espincs hi he posat o feta o formatge blau. Ho provaré amb ricotta, hi ha de quedar molt bo!! Petons
ResponEliminaQuina pinta més bona que tenen ... la guardaré per fer-les un día :)
ResponEliminaGràcies per compartir !!!
Mira que en faig amb molts farcits, però mai d’espinacs i formatge, posaré remei molt aviat, veure-les m’han fet salivera.
ResponEliminaPetons