1/19/2013

Broquetes de pollastre satay amb sèsam

Comencem temporada amb una sèrie de bons propòsits: aconseguir encabir-me en un vestit xulisim que m'han portat els Reis i sobreviure a la politica de retallades. Per aconseguir-ho, compto amb un aliat increible: un estoig de vapor mini que em permetrà cuinar sà, bo i baratet. Inauguro aixi una nova categoria de receptes al blog: les receptes de micronyola

I per començar, una manera de preparar el pollastre a l'oriental, que pots deixar preparat d'un dia per l'altre: 


Ingredients
1 pit de pollastre
Suc d'una llimona
4 cullerades d’oli d’oliva
4 cullerades de salsa de soja
1 cullerada de sèsam torrat
1 trosset de gingebre fresc ratllat
1 cullerada de sucre morè
1 culleradeta de comí en pols






  

1. Barregem tots els ingredients en un bol a part
2. Tallem el pit de pollastre en daus, el cobrim amb la salsa preparada i ho deixem marinar d'un dia per l'altre (com a mínim 1/2 hora.)
3. Un cop marinat, enfilem els bocins en una broqueta de fusta (o no)
4. L'introduim en l'estoig de vapor, ho empolsinem amb sèsam, tanquem l'estoig i cuinem al microones durant 2 minuts a 650-800W.
5. Ho podem acompanyar d'arròs basmati, hummus, pa de pita o dues cullerades de iogurt natural a les ales de l’estoig de vapor mini un cop obert per mullar a mesura que es va punxant el pollastre.

I a la Banda Sonora, una de les grans. Laurie Anderson i el seu Example 22 (Big Science, 1982)

Example 22 by Laurie Anderson on Grooveshark

4 comentaris:

  1. Això de l'estoig m'ho he de mirar amb "carinyo".
    Moltíssimes gràcies per les teves propostes i ja ho saps, en pots enviar tantes com vulguis, ja,ja,ja.

    ResponSuprimeix
  2. Amb la primera fota ja es veu que han de ser ben bones!! Moltíssimes gràcies guapa per tantes receptes. petonets

    ResponSuprimeix
  3. Ahir la vaig fer i... boníssimmmm!!!! :-)

    ResponSuprimeix