3/22/2012

Taller de cuina japonesa I: índex


Taller de cuina japonesa I
C.C. El Coll-La Bruguera
gener-març 2012
Sensei: Mihoko Sugita


Fideus Yakisoba

Gyu no tataki (Tataki de vedella)

Hiyashi Udon

Hosomaki i Uramaki

Iwashi no Kabayaki (Sardines en salsa Kabayaki)

Kakiague i Ebi no tempura

Kinoko gohan (Arròs amb bolets)

Okonomiyaki (Truita japonesa de col)

Oyakodon [Bol d'arrós, pollastre i ou]

Ton jiru (Sopa de miso de verdura i carn de porc)

Toriniku no salada (Amanida de pollastre)

Wafu hambagu (Hamburgueses japoneses)

1 comentari:

  1. Hola! He anat seguint aquest curs i et dono les gràcies per posar-lo (vaig coincidir amb tu al taller de bombons i a una classe d'en Pep Nogué). Ara que m'estic plantejant fer un curs a un centre cívic, veure les teves receptes m'ha donat idees del que em puc trobar. Està tot molt ben explicat. Salutacions.

    ResponElimina