La foto no és molt bona però no tenia la càmera i havia mala llum :( |
200 gr de col
100 gr de ceba tendra o calçot
100 gr de carn magra de porc + bacon
gambes pelades /deshidratades
1 calamar mitjà
1 ou
1 tassa de farina blanca
1 culleradeta de Hondashi (caldo de bonítol en pols)
sal i pebre
Per condimentar:
Salsa Okonomiyaki (es pot substituir per una barreja de ketchup, salsa de soja i salsa Perrins)
Maionesa
Katsuobushi (tonyina seca en làmines)
Alga Nori en pols
Gingebre ratllat
Es talla la col en juliana, les cebes tendres i el calamar i es barreja tot en un bol. S'afegeixen les gambetes deshidatades i el Hondashi
A banda es talla la carn magra a tires i es fregeix amb oli de girasol. Un cop feta es retira i es deixa refredar abans d'afegir a la barreja.
S'afegeix l'ou batut, la farina i l'aigua suficient per lligar la massa.
Es fregeix la massa amb oli de girasol en una paella d'uns 20 cm de diàmetre. Es posen les tires de bacon a la part de sobre i quan esta cuita d'una banda, es dona la volta i es cou de l'altra.
Es treu i es condimenta amb la salsa, el katsuobushi i l'alga nori.
I a la Banda Sonora, Weather With You, una meravella dels Crowded House, que són australians i no japonesos, però que fet i fet, també estan al Pacífic.
I a la Banda Sonora, Weather With You, una meravella dels Crowded House, que són australians i no japonesos, però que fet i fet, també estan al Pacífic.
Quina truita més original, no havia llegit ni he tastat mai res semblant... I és que conec molt poc la cuina japonesa! Ha de quedar molt gustosa.
ResponEliminaJo tampoc havia sentit mai a parlar d'aquest plat, però amb el que porta segur que és boníssim! M'agrada que se surti dels típics plats que ens arriben des del Japó, molt original! :)
ResponEliminaPetons
Sandra