La segona recepta que vam fer al Taller de cuina japonesa del dijous passat va ser una amanida de pasta a la japonesa, ideal per quan ve la calor.
300 / 400 gr de pasta udon
100 gr pernil dolç
1 cogombre
Moyashi (germinat de soja)
2 ous
Vinagre d'arròs + sucre + salsa de soja
Oli de sèsam
Es bull el moyashi uns 3 minuts. Es reserva
Es talla en juliana el cogombre i el pernil dolç. Si es frega la punta del cogombre amb la resta de l'hortalissa, evita que el cogombre repeteixi.
Els preparen creps d'ou (truites molt fines), s'enrotllen i es tallen també en juliana molt fina.
Per la salsa (1 ració)
Es barregen dues cullerades soperes de vinagre d'arròs, i cullerada de salsa de soja, 1 cullerada de sucre i unes gotes d'oli de sèsamI una cançó trista per un dia estrany. Happy Birthday, Lou !
Hi ha que veure lo que els agrada el cogombre a aquesta gent, que el foten a tot arreu...
ResponEliminaVeus? Amb aquesta sí que m'atreviria, je je je... :)
ResponEliminaUna amanida molt refrescant i diferent! I a més ben fàcil de fer.
ResponEliminaPetonets!
Anna
Ostres! Aquesta me l'apunto a la llista de tupperware favourites. Gràcies!!
ResponEliminaMolt i molt interessant la sèrie de receptes orientals.
ResponEliminaHola! La teva Sensei m'acaba de recomanar el teu blog i veig que no exageraba noia! Enhorabona per el magnific blog, tant per les receptes com per el disseny que trobo molt maco i clar. Jo per la meva part tinc un grup de cuina al Facebook que, encara que es tancat, per a tu sempre tindra les portes obertes.
ResponEliminael pots trobar a: https://www.facebook.com/groups/recetasbondisans/
Si et be de gust, espero que et trobis com a casa teva!
A seguir amb a bona feina que fas noia!
No cal dir que al grup t'he recomanat a tu i al teu bog, encara que he tingut coneixement del blog a traves d'una amiga que tenim en comu, la Mihoko!
Pilar Sans.__