Ingredients:2 cuixes de pollastres desossades
2 cebes de Figueres
2 ous
Salsa de soja
Sucre
Sake
Mirin
Dashi
Part verda de la ceba tendra
Alga Nori
Per a fer la salsa de cocció ens caldrà salsa de soja, sucre (pot ser moré), sake, mirin i dashi.Es disol una cullerada de Dashi en 200 ml d'aigua i s'hi afegeixen 4 cullerades soperes de salsa de soja, 2 cullerades de sucre, 2 de sake i 2 de mirin.
Un cop barrejat, es posa en una cassola i es posen dues cebes de Figueres tallades en juliana. Es deixa coure fins que la ceba estigui desmaiada.
S'afegeixen dues cuixes de pollastre desossades i tallades a daus. Es deixen coure a foc baix i amb la cassola tapada uns 10 minuts. S'afegeix la part verda de la ceba tallada a rodanxes
A banda, hem preparat arrós a la japonesa i l'hem deixat reservat.
Muntem el plat posant l'arrós al fons del bol. A sobre es posa el pollastre amb la ceba i l'ou i es guarneix amb trossets d'alga Nori.
Tan bó com la versió de Belle & Sebastian
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada