Una delícia flonja per dins i cruixent per fora, per esmorzar, berenar o deixar passar lentament les tardes de diumenge llegint una bona novel·la i amb un gat enroscat als peus (i l'altre mirant per la finestra).
Necessitarem
300 gr de farina
150 gr de Maizena
1 sobre de llevat Royal
3 ous
300 gr de sucre
300 gr de mantega
200 gr de mascarpone
200 ml de llet
(opcional: 150 gr de fruits del bosc congelats, o fruita confitada de Sant Ponç, fruits secs, o bocins de xocolata...)
300 gr de sucre
300 gr de mantega
200 gr de mascarpone
200 ml de llet
(opcional: 150 gr de fruits del bosc congelats, o fruita confitada de Sant Ponç, fruits secs, o bocins de xocolata...)
Es barreja la farina, la maizena, el llevat i un pessic de sal
Es baten els ous amb el sucre, la mantega fosa, la llet i el mascarpone fins aconseguir una textura de crema espessa. Mica a mica anem incorporant la barreja de farina i maizena. S'aboca en un motllo deixant marge, ja que puja força
Si volem afegir fruita confitada, s'ajunten a la massa enfarinada (per evitar que vagin al fons del bescuit)
Es cou en el forn prescalfat durant una mitja hora aproximadament a uns 175º fins que estigui daurat. Es posa sucre llustre al damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada