Aquesta amanida en si mateixa no te misteri. Nosaltres hi vam posar tomàquet, enciam fula de roure i tofu suau, però es poden fer les combinacions que ens vinguin de gust.
Ara, el que li dona el toc genial és l'amaniment:
Vinagre d'arròs
Sucre
Gingebre ratllat
All ratllat
Cebollí
Oli de sèsam
Barregem
dues cullerades de soja, 3 cullerades de vinagre d'arròs, 1 cullerada
de sucre moré, 2 cullerades d'oli de sèsam, un boci de gingebre i i gra
d'all ratllat. S'aboca sobra l'amanida
I una banda sonora tan delicada i simple com aquesta amanida: Como una estrella, de la Lídia Pujol (IAIE,2003)
Carai, Laura! És més llarg el nom del plat que la recepta... he he. Molt bona solució per menjar el tofu! petons
ResponEliminaPer a mi tot està bé menys l'all. De mig Europa amunt, hi ha olor de mantega. De mitja per avall, i amb rima, l'all.
ResponEliminaLa fortor de l'all fa malbé els sabors delicats, però és bo per a la salut, diuen.
Que vagi de gust.