Hem tornat a començar el taller de cuina japonesa i estem encantats ! Tenim unes propostes que prometen. I per començar, vam fer albergínia amb salsa de miso dengaku
Necessitarem:
2 albergínies
25 gr de miso vermell
15 gr de miso blanc
15 gr de sucre
40 cc de sake per cuinar
1 rovell d'ou
Sèsam torrat
En un pot barregem els dos misos, el sucre, el sake i el rovell d'ou. Es cou a foc baix fins que tot quedi ben barrejat.
En un pot barregem els dos misos, el sucre, el sake i el rovell d'ou. Es cou a foc baix fins que tot quedi ben barrejat.
A banda, preparem l'albergínia a la japonesa. La tallem a rodanxes d'uns 3 cm de gruix, li fem uns talls en diagonal per a que quedi ben cuita i la salsa s'impregni i es deixa en remull amb aigua uns 10 minuts.
Desprès, s'escorren i s'assequen amb paper de cuina, s'enfarinen i es couen a la paella amb oli de girasol fins que estiguin ben cuites.
Desprès, s'escorren i s'assequen amb paper de cuina, s'enfarinen i es couen a la paella amb oli de girasol fins que estiguin ben cuites.
Es treuen, s'unten amb la salsa Dengaku, s'empolsinem amb sèsam i es gratinen al forn uns 10 minuts. Genials !
I com a Banda Sonora d'avui, el Perpetuum Mobile dels Penguin Café Orchestra (Preludes, Airs and Yodels,1996)
I com a Banda Sonora d'avui, el Perpetuum Mobile dels Penguin Café Orchestra (Preludes, Airs and Yodels,1996)
Acabaràs sent tota una experta de la cuina japonesa! Amb el toc del sèsam i el gratinat han de quedar molt gustoses, una guarnició original ben bona!
ResponElimina