1/16/2015

Mil fulls de foie i poma



Aquesta és una recepta que se m'havia quedat despenjada dels dinars de les festes. Concretament, aquestes mossegades van sortir el dia de Sant Esteve i la veritat és que no en va quedar ni una. La vaig aprendre fa un parell d'anys al Taller de tapes del Xesco Bueno a l'Espai Sabores , però no l'havia recollit el blog. I és encert assegurat. 

Necessitem
Una planxa de pasta de full
2 pomes àcides (Granny Smith o Pink Lady) 
Un bloc de micuit
Mantega i sucre morè

En primer lloc tallem la pasta de full amb un talla-galetes de la forma que vulguem i el pintem amb una mica de mantega i sucre morè. Les posem a coure al forn.

A banda, pelem  i tallem la poma a rodanxes. La posem a caramel.litzar en una paella amb la mantega i el sucre morè. Ho posem a foc mig i deixem que es vagi fent. 

Un cop fet, el muntatge és senzill. Obrim les peces de pasta de full ja cuites i inflades com si fossin un entrepà i les farcim amb una làmina de mi cuit i un tall de poma caramel.litzada. Ho servim tebi

A la Banda sonora d'avui, un clàssic dels 80's: In the Air Tonigth de Phil Collins, que a mi sempre em produeix una sensació d'anticipació inquieta i alhora esperançada. Com aquells moments en que et preguntes que et portarà el futur, i ho tems i ho desitges i vols i no vols que passi. Doncs això.

1 comentari: