I avui, en la línia de la quiche pim -pam de fa uns dies, hem tornat a les receptes "aqui te pillo, aqui te mato". Una quiche de formatge, espinacs i xampinyons super bona
He fet servir:
1/2 kg d'espinac fresc (suposo que amb congelat també funcionaria)
Una tarrina de Formatge Philadelfia (jo he barrejat una mica de Philadelfia, Philadelfia amb salmó i Mascarpone que tenia encetats a la nevera)
Un grapat de xampinyons
1 placa de pasta brisa
3 ous
sal i pebre
3 ous
sal i pebre
D'una banda he batut els formatges amb els ous fins fer una crema homogènia. A banda he netejat, tallat a làmines i saltejat els xampinyons i els he afegir a la base
He rentat els espinacs, els he tallat finets i els he cuit poca estona amb molta aigua i sal. Un cop cuits els he afegit també a la massa i ho he barrejat be.
He estirat la placa de pasta brisa i he folrat un motllo rodó, punxant la base amb una forquilla.
Hi he abocat la pasta i l'he cuit al forn dalt i baix uns 25 minuts (o fins que el farcit qualli).
Si volem la base una mica mes daurada cal coure-la prèviament. Et voilà ! Dinar fet.
I de Banda Sonora el Bossa & People, del argentins El Kuelgue (Beatriz, 2010). Atenció amb la lletra: és impagable !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada