4/11/2012

Rosca de fruits del bosc


Per esmorzar, berenar, sense cap excusa... aquest pastís ve de gust en qualsevol moment. Fàcil i molt ràpid

125 gr. de farina d'ametlla marcona
125 gr de sucre
60 gr de farina
3 ous
El suc d'una llimona 
1/2 sobre de llevat en pols
150 gr de fruits del bosc (poden ser congelats de La Sirena) 

Es barregen els rovells i el sucre. S'afegeix la farina d'ametlla i el suc de la llimona. Un cop ben lligat, s'incorpora la farina i el llevat i les clares batudes a punt de neu. 
Finalment, s'afegeixen els fruits de bosc procurant que no es trenquin. Es posa la massa en un motllo en forma de rosca i es cou a 175º en el forn prèviament escalfat

La barreja d'àcid dels fruits del bosc i el dolç de la base, ho fa encantador per a qualsevol moment del dia. 
I a la banda sonora d'avui, una canço vitalista de Jamiroquai. Virtual Insanity (Travelling Without Moving, 1997)

Virtual Insanity (Album Version) by Jamiroquai on Grooveshark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada