Per esmorzar, berenar, sense cap excusa... aquest pastís ve de gust en qualsevol moment. Fàcil i molt ràpid
125 gr. de farina d'ametlla marcona
125 gr de sucre
60 gr de farina
3 ous
El suc d'una llimona
1/2 sobre de llevat en pols
150 gr de fruits del bosc (poden ser congelats de La Sirena)
Es barregen els rovells i el sucre. S'afegeix la farina d'ametlla i el suc de la llimona. Un cop ben lligat, s'incorpora la farina i el llevat i les clares batudes a punt de neu.
Finalment, s'afegeixen els fruits de bosc procurant que no es trenquin. Es posa la massa en un motllo en forma de rosca i es cou a 175º en el forn prèviament escalfat
La barreja d'àcid dels fruits del bosc i el dolç de la base, ho fa encantador per a qualsevol moment del dia.
I a la banda sonora d'avui, una canço vitalista de Jamiroquai. Virtual Insanity (Travelling Without Moving, 1997)
La barreja d'àcid dels fruits del bosc i el dolç de la base, ho fa encantador per a qualsevol moment del dia.
I a la banda sonora d'avui, una canço vitalista de Jamiroquai. Virtual Insanity (Travelling Without Moving, 1997)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada