Jo he optat per a fer la recepta bàsica que m'ha dit la cigronaire del carrer Rogent, on compro tota mena de productes grecs (no us perdeu les olives Kalamates que venen a granel) i on he trobat la pasta de sèsam (tahine)
- 250 gr de cigrons cuits
- 1 cullerada sopera de tahine (pasta de sèsam)
- el suc d'una llimona
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- el suc d'una llimona
- 1 cullerada d'oli d'oliva
S'aixafen els cigrons cuits amb una forquilla i es van afegint els ingredients fins que quedi una pasta força homogènia.
S'emplata en un plat pla, hi afegim un rajolí d'oli d'oliva en cru i ho espolsem amb pebre vermell dolç (pimenton dulce). Ho acompanyem amb pa de pita passat prèviament per la paella (sense oli) fins que estigui calent
Un primer plat de luxe
I avui sona Genesis, Firth of Fifth dels seu álbum Selling England by the Pound (1973)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada