7/05/2015

Pastís de xocolata amb escates de sal

Aquest mes, les noies de Cooking the Chef ens han proposat un cuiner mediatic, super popular i que és una màquina de produir receptes: en Jamie Oliver. El problema amb un cuiner com ell és quina recepta triar. Les voldries fer totes ! I el millor de tot és que son receptes assequibles per tothom. Jo al final m'he decantat per una recepta senzillíssima, que m'ha robat el cor i que es pot fer en un moment si utilitzem pasta brisa prefabricada, com ens recomana Jamie Oliver. De la meva banda, per donar una miqueta mes de joc, he fet jo mateixa la pasta brisa, seguint també la seva recepta Old-fashioned sweet shortcrust pastry. 


Rich chocolate tart with salt flakes de Jamie Oliver

Necessitem 

Per la pasta brisa 
250 gr de farina 
50 gr sucre llustre

125 gr de mantega pomada tallada a daus
la pell ratllada d'una llimona /canyella en pols/ llavors de vainilla/cacau...  
1 ou 
unes gotes de llet

Pel farcit
300 ml de nata per muntar
2 cullerades de sucre llustre

26 comentaris:

  1. ¡Qué bo! avui mateix estaba veient el dolços d´Anna Olson, y ha fet un molt similar amb una pasta brisa de xocolata, se m´ha fet la boca aigua.
    Un petó!

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  2. Qué curioso ponerle escamas de sal a una tarta, pero seguro que le da un toque muy rico y contrasta fenomenal.

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  3. Les escates de sal donen un contrast molt bo amb la xocolata i el caramel. M'encanta la recepta que has triat.
    petons

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  4. M'encanta la barreja de dolç-salat, aquesta me la guardo, que bona!! :*

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  5. Tiene que ser un contraste bastante bueno el chocolate con esas escamas de sal. Preciosas fotos.
    bsss desde Almeria

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  6. huau brutal aquest pie de xocolata!!!! A mes t'ha quedat perfectament fet! M'alegro que l'escollisis! Afortunats els que el van probar.
    Petons i gràcies x particpar!

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  7. Deliciosa esa tartaleta de chocolate con sal, te ha quedado perfecta :D un beso

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  8. La xocolata sempre necessita un boci de sal i amb aquest pastis es tot un encert. Quina pinta! Petons

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  9. Una combinación curiosa, la sal y el chocolate, habrá que probarlo que se ve muy rico.
    Abrazos.

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  10. Pues tiene que estar impresionante, hoy precisamente he probado chocolate con escamas de sal en un bizcocho y menuda delicia! La pinta que tiene impresionante!
    Petonsssssss

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  11. Xocolata+sal=delícia! Bonísima!!!!
    Petonets,
    Olga

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  12. Se ve delicioso y los toques de sal deben darle una intensidad especial y muy rica :)
    Besitos!!

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  13. Muy curioso lo de echarle escamas de sal encima de la tarta de chocolate. Tiene que darle un punto muy interesante.
    Besos.

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  14. Una proposta bonísima! I a més a més, la xocolata amb la sal fan una combinació deliciosa!
    Un petó

    Blanca

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  15. M´encanta el toc de sal. Molt encertad. M´imagino lo bonisim que ha de estar
    Petons

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  16. Queda boníssima la combinació de la xocolata amb la sal. T'ha quedat genial, molt bo.
    Un petó

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  17. Que tarta más rica y con ese toque de sal debe estar tremenda!!
    Hasta ahora, si no me equivoco, en todo el recorrido que he hecho por las recetas publicadas, creo que es la primera dulce que veo, adoro el chocolate y me la copio!!
    Si que es difícil elegir cuando hay tanto y tan bueno, pero has acertado de lleno con esta tarta!!
    Besotesss

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  18. Me encanta ese contraste de chocolate con sal, es una delicia. Besos

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  19. Sí, seguro que una delicia total. Felicidades, además es un sabor muy nuestro, al menos de mi infancia que me comía mi pan con chocolate y sal. Un poco mucho más grotesco que este delicioso pastel pero me encantaba. Así es que este debe estar de matar y morir.

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  20. Mare meua... quina barbaritat!!! M'encata el teu pastis, no pot tenir una pinta millor!!! Apuntat queda... jejeje!
    Bessets!!! ^_^

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  21. mmmm....xocolata amb toc de sal, delicios!! Molt maca la presentació! Felicitats,

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  22. Segur que la sal li dona un punt impressionant!

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  23. Divina. Con lo que me gusta el chocolate con sal o con picante.
    Besitos,
    Vero
    La cocina de Vero

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