Aquest mes, les noies de Cooking the Chef ens han proposat un cuiner mediatic, super popular i que és una màquina de produir receptes: en Jamie Oliver. El problema amb un cuiner com ell és quina recepta triar. Les voldries fer totes ! I el millor de tot és que son receptes assequibles per tothom. Jo al final m'he decantat per una recepta senzillíssima, que m'ha robat el cor i que es pot fer en un moment si utilitzem pasta brisa prefabricada, com ens recomana Jamie Oliver. De la meva banda, per donar una miqueta mes de joc, he fet jo mateixa la pasta brisa, seguint també la seva recepta Old-fashioned sweet shortcrust pastry.
Rich chocolate tart with salt flakes de Jamie Oliver |
Necessitem
Per la pasta brisa
250 gr de farina
50 gr sucre llustre
Pel farcit
300 ml de nata per muntar
2 cullerades de sucre llustre
Per la pasta brisa
250 gr de farina
50 gr sucre llustre
125 gr de mantega pomada tallada a daus
la pell ratllada d'una llimona /canyella en pols/ llavors de vainilla/cacau...
1 ou
unes gotes de lletPel farcit
300 ml de nata per muntar
2 cullerades de sucre llustre
¡Qué bo! avui mateix estaba veient el dolços d´Anna Olson, y ha fet un molt similar amb una pasta brisa de xocolata, se m´ha fet la boca aigua.
ResponEliminaUn petó!
Me encanta esta pastel,, felicidades xD
ResponEliminaQué curioso ponerle escamas de sal a una tarta, pero seguro que le da un toque muy rico y contrasta fenomenal.
ResponEliminaLes escates de sal donen un contrast molt bo amb la xocolata i el caramel. M'encanta la recepta que has triat.
ResponEliminapetons
M'encanta la barreja de dolç-salat, aquesta me la guardo, que bona!! :*
ResponEliminaTiene que ser un contraste bastante bueno el chocolate con esas escamas de sal. Preciosas fotos.
ResponEliminabsss desde Almeria
huau brutal aquest pie de xocolata!!!! A mes t'ha quedat perfectament fet! M'alegro que l'escollisis! Afortunats els que el van probar.
ResponEliminaPetons i gràcies x particpar!
¡Me chifla este pastel de Oliver!
ResponEliminaDeliciosa esa tartaleta de chocolate con sal, te ha quedado perfecta :D un beso
ResponEliminaLa xocolata sempre necessita un boci de sal i amb aquest pastis es tot un encert. Quina pinta! Petons
ResponEliminaUna combinación curiosa, la sal y el chocolate, habrá que probarlo que se ve muy rico.
ResponEliminaAbrazos.
Deliciosa la tarta que has elegido.
ResponEliminaBss
Elena
Pues tiene que estar impresionante, hoy precisamente he probado chocolate con escamas de sal en un bizcocho y menuda delicia! La pinta que tiene impresionante!
ResponEliminaPetonsssssss
Xocolata+sal=delícia! Bonísima!!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Se ve delicioso y los toques de sal deben darle una intensidad especial y muy rica :)
ResponEliminaBesitos!!
Muy curioso lo de echarle escamas de sal encima de la tarta de chocolate. Tiene que darle un punto muy interesante.
ResponEliminaBesos.
Una proposta bonísima! I a més a més, la xocolata amb la sal fan una combinació deliciosa!
ResponEliminaUn petó
Blanca
M´encanta el toc de sal. Molt encertad. M´imagino lo bonisim que ha de estar
ResponEliminaPetons
Queda boníssima la combinació de la xocolata amb la sal. T'ha quedat genial, molt bo.
ResponEliminaUn petó
Que tarta más rica y con ese toque de sal debe estar tremenda!!
ResponEliminaHasta ahora, si no me equivoco, en todo el recorrido que he hecho por las recetas publicadas, creo que es la primera dulce que veo, adoro el chocolate y me la copio!!
Si que es difícil elegir cuando hay tanto y tan bueno, pero has acertado de lleno con esta tarta!!
Besotesss
Me encanta ese contraste de chocolate con sal, es una delicia. Besos
ResponEliminaSí, seguro que una delicia total. Felicidades, además es un sabor muy nuestro, al menos de mi infancia que me comía mi pan con chocolate y sal. Un poco mucho más grotesco que este delicioso pastel pero me encantaba. Así es que este debe estar de matar y morir.
ResponEliminaMare meua... quina barbaritat!!! M'encata el teu pastis, no pot tenir una pinta millor!!! Apuntat queda... jejeje!
ResponEliminaBessets!!! ^_^
mmmm....xocolata amb toc de sal, delicios!! Molt maca la presentació! Felicitats,
ResponEliminaSegur que la sal li dona un punt impressionant!
ResponEliminaDivina. Con lo que me gusta el chocolate con sal o con picante.
ResponEliminaBesitos,
Vero
La cocina de Vero