7/24/2013

Farcellet d'alberginia, formatge de cabra i melmelada de tomaquet

Molt senzill i resulton. Un d'aquells que en un pim-pam et fa quedar com una reina i amb ingredients que tens per casa (si es que tens pasta fil.lo congelada...). En tot cas, val la pena posar-s'hi. 

Necessitarem:
Fulls de pasta fil.lo
Dos alberginies
Un rul.lo de formatge de cabra
Melmelada de tomàquet

Tallem l'alberginia a rodelles, els hi marquen uns talls en diagonal i les deixem en remull amb aigua i sal durants uns vint minuts. Un cop ben empapades, les assequem i les fem a la planxa. 

Tallem la pasta a quadrats i superposem tres capes, que pintem amb mantega. Muntem el farcellet amb l'alberginia, un tall de rul.lo de cabra i una cullerada de melmelada de tomàquet. 


Tanquem els farcellets i els pintem també amb mantega. Els enfornem a 180 graus fins que estiguin daurats. Estan mes bons si estan tebis.

Per la Banda Sonora d'avui, una cançó preciosa de la Marisa Monte: Negro gato. Dedicada al Moritz, es clar.

2 comentaris:

  1. Laura, una altra combinació espectacular! La barreja dolç-salat és genial: el formatge de cabra i la melmelada de tomàquet ha de quedar de conya!

    ResponElimina
  2. M'agrada moltíssim la teva proposta. Me la guardo per fer qualsevol dia d'aquests!!!
    Moltes gràcies per compartir i que passis un bon dia de Sant Jaume :)

    ResponElimina