Necessitareu molt poquetes coses:
1 paquet de pasta amb "cavitats" (margarites, llacets, espirals...)
1 gra d'all
oli d'oliva
1 bròquil
Talleu el bròquil i aneu separant els botons, deixant a banda el tronc mes dur. Ho bullim en aigua i sal. Un cop cuit, ho retirem i guardem l'aigua de la cocció.
En aquesta mateixa aigua bullim la pasta "al dente". Un cop cuita la colem i la reservem.
Utilitzem la mateixa olla o cassola i posem un raig d'oli que tapi el cul. Daurem el gra d'all pelat i tallat a bocins vigilant que no es cremi. Un cop esta ros, hi aboquem el bròquil cuit i el sofregim. Un cop esta ben enrossit (haurà agafat una consistència com de pasta, hi afegim la pasta i ho remenem un minut o dos, de manera que el bròquil es col·loqui dins les cavitats de la pasta.
Ho servim al moment amb un raig d'oli cru
I a la Banda Sonora d'avui una cançó tan divertida com la recepta: una versió de l'Am the Walrus dels Beatles feta per Jim Carrey. I si no us agrada aquesta, podeu escoltar la versio original dels Beatles, la de Frank Zappa o la dels U2.
La pasta tiene un sabor que puede ser más o menos intenso en función del acompañamiento que le pongamos. En este caso el sabor es más bien suave y para triunfar le vamos a poner un CORTIJO LOS AGUILARES rosado D.O. Málaga, elaborado con uvas Tempranillo y Petit verdot. Un vino con un poco más de cuerpo que otros rosados, muy versátil y que maridará bien con muchos platos distintos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada