Els motllos són molt "xaxis" i les magdalenes boníssimes. Me'n van sortir 18 de ben esplèndides que es van volatilitzar en menys de 24 hores. Us les recomano.
Ens caldran:
3 ous
250 g de sucre
1 iogurt natural (125 gr)
1 sobre de llevat Royal1 iogurt natural (125 gr)
50 ml d'oli d'oliva
375 g de farina
50 ml de llet
1 cullerada d'essència de vainilla
50 g de crocant d'ametlla (és a dir, ametlla trituradeta)
50 g de crocant d'ametlla (és a dir, ametlla trituradeta)
Blanquegem els ous i el sucre fins que doblin el volum. Afegim el iogurt, la farina i el llevat i ho barregem fins que quedi una massa homogènia.
Barregem la llet i l'essència de vainilla i ho acabem de remenar fins que quedi ben lligat. Ho deixem reposar com a mínim una hora a la nevera.
Omplim els motllos unes 3/4 parts i els posem dins d'una base de silicona per que no perdin la forma. Els empolsem amb sucre i amb el granet d'ametlla.
Els coem uns 25/30 minuts en el forn prèviament escalfat a 180ª
Per la Banda Sonora d'avui, no calen masses explicacions: Be Still My Heart de la Silje Nergaard (At First Light, 2001)
No he fet maig magdalenes amb iogurt, imagino que deuen quedar amb una textura molt melosa.
ResponEliminaT'han quedat molt mones amb aquests paperets tan bonics ;)
T'han quedat precioses, amb un color torradet preciós que fa contrast amb els puntets d'atmella! Es veuen delicioses!
ResponEliminaMolt xaxis, tu ho has dit. Queden molt bé, aquests paperets. però encara són més xaxis les magdalenes! Deuen ser ben cremoses, amb iogurt. I la banda sonora estupenda... !
ResponEliminaSembla mentira el que llueixen unes madalenes amb uns paperets ben vistosos...
ResponEliminaLes madalenes ja fan bona pinta per si soles,eh!...
Petonets.
Què maques!!! jo tampoc he fat mai madalenes amb iogurt i també tinc uns papers macos per omplir, així que agafo la teva recepta, amb el teu permís!!
ResponEliminaPetonets