7/03/2012

Palmeretes de sobrassada i porro

Dons aqui tenim uns entrants d'aquells que et fan quedar com una reina sense cap complicació: palmeretes de sobrassada i porro. He pres com a punt de partida les Palmeretes de patatera i porro de l'Starbase a decuina.net, però "tunejant-les" al meu gust. I la veritat es que de tot el que he provat, les de sobrassada i porro han sortit sensacionals. 

No obstant, podeu asssajar noves combinacions, com les  palmeretes de pernil dolç i formatge o les palmeretes de salmó i formatge

I com es fan les palmeretes? Donç ben fàcil. Ens caldrà: 

1 placa de pasta de full (la que venen congelada de La Sirena està força bé)
1 tall de sobrassada de Menorca
1 porro

Deixem descongelar la placa i l'aplanem amb el corró. Posem una mica de farina sobre el marbre per a què no s'enganxi.

A banda, tallem el porro a bocins ben petits i el saltegem a la paella amb una miqueta d'oli.. Quan ja esta gairebé cuit, hi afegim la sobrassada a bocins i deixem que es fongui.

Posem una part d'aquesta preparació al mig de la placa, la pleguem pels dos costats, hi tornem a posar la resta de barreja i finalment la pleguem sobre si mateixa. La deixem refredar mitja horeta a la nevera, i un cop freda, tallem el tub a llesques.

Ho coem al forn uns 20 minuts a 180º. O fins que ja ho veiem ben torradet. Millor menjar-ho una miqueta tebi

I per un entrant fàcil, una cançó ben fàcil: Easy Come, Easy Go de la Rebecka Törnqvist 
Easy Come, Easy Go by Rebecka Törnqvist on Grooveshark

2 comentaris:

  1. Ummmm unes palmeretes delicioses
    Petons

    ResponElimina
  2. La pasta de full té mil possibilitats, oi?
    I totes queden tan bé...

    ResponElimina