Dons aqui tenim uns entrants d'aquells que et fan quedar com una reina sense cap complicació: palmeretes de sobrassada i porro. He pres com a punt de partida les Palmeretes de patatera i porro de l'Starbase a decuina.net, però "tunejant-les" al meu gust. I la veritat es que de tot el que he provat, les de sobrassada i porro han sortit sensacionals.
No obstant, podeu asssajar noves combinacions, com les palmeretes de pernil dolç i formatge o les palmeretes de salmó i formatge.
I com es fan les palmeretes? Donç ben fàcil. Ens caldrà:
1 placa de pasta de full (la que venen congelada de La Sirena està força bé)
1 tall de sobrassada de Menorca
1 porro
Deixem descongelar la placa i l'aplanem amb el corró. Posem una mica de farina sobre el marbre per a què no s'enganxi.
A banda, tallem el porro a bocins ben petits i el saltegem a la paella amb una miqueta d'oli.. Quan ja esta gairebé cuit, hi afegim la sobrassada a bocins i deixem que es fongui.
Posem una part d'aquesta preparació al mig de la placa, la pleguem pels dos costats, hi tornem a posar la resta de barreja i finalment la pleguem sobre si mateixa. La deixem refredar mitja horeta a la nevera, i un cop freda, tallem el tub a llesques.
I per un entrant fàcil, una cançó ben fàcil: Easy Come, Easy Go de la Rebecka Törnqvist
Ummmm unes palmeretes delicioses
ResponEliminaPetons
La pasta de full té mil possibilitats, oi?
ResponEliminaI totes queden tan bé...