Necessitarem:
1 placa de massa de pizza ja preparada (uns 500 gr)2 alvocats madurs
2 llimes
coriandre fresc (cilantre)
sal
1 ceba tendra
1 bitxeta
12 gambes
oli d'oliva verge extra
S'estira la pizza i es tallen cercles d'uns 10 cm de diàmetre (per exemple, amb un got). Es posen al forn a uns 180 / 200º
A banda, es tritura la polpa dels alvocats i es barregen amb un pessic de sal, el coriandre picat i el suc de les llimes. S'afegeix la ceba talladeta ben menuda. Es reserva
Es pelen les gambes, se li treu el vas sanguini dorsal i es tallen a trossos d'un cm aprox. Es deixen marinar uns 10 minuts amb sal, coriandre, la bitxeta en juliana, el suc i la pell de la llima. Així farem el ceviche de gamba
Un cop s'han cuit les coquetes, se'ls hi fa un forat a la part superior (com una tapadora, ja que s'hauran inflat). Es farceix amb la barreja d'alvocat i es corona amb una miqueta de ceviche.
Semblen molt bones, Laura! jo en vaig fer unes de semblants, però a més d'alvocat portaven pernil salat i eren fetes amb pasta de full. Ho provaré amb pizza, que l'últim taller del Pep me'l vaig perdre! Petons
ResponElimina