És a l'estiu quan els carbassons són més bons.És una hortalissa d'estiu que permet tota mena de preparacions.Si els fem simplement a la planxa són boníssims, pero també com a sopa freda o en altra mena de preparació. Per exemple, els carbassons farcits amb mató de l'Amadeu de Llegando a la fábrica de cemento o els carbassons amb alfàbrega del Club de cuines de TV3. Finalment ens hem decantat per una farsa clàssica, però no per això menys gustosa. Necessitarem:
4 carbassons rodonets
1 ceba
1 tomaquet madur
100 gr de carn picada de vedella
Formatge per gratinar
Buidem els carbassons, vigilant de deixar prou carn per que no es trenquin. Els coem al forn amb una mica de sal i un rajolí d'oli d'oliva.
Sofregim la ceba, el tomàquet i la carn picada. Quan ja està una mica fet, afegim el carbassó i deixem que tot faci xup-xup.
Un cop estan cuits els carbassons i el farciment, els omplim amb la barreja. Els cobrim de formatge per gratinar (parmesà, gruyère, al vostre gust...) i ho posem al forn uns minuts fins que fon.
I per una recepta clàssica, què millor que un clàssic. Friday, I'm in Love dels The Cure (Wish, 1992)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada