Al Taller d'Aperitius de Nadal amb la Mireia Carbó on vam aprendre les Galetes d'anxoves i olives, també vam aprendre aquestes Broquetes de gamba i mozzarella, que van fer guanyar el Primer Premi del Concurs d'aperitius de Nadal de la Família Subirana :)
Necessitem
20 boletes de mini mozzarella (1 paquet)
20 gambes llagostineres (o cues de gambes pelades de La Sirena)
20 palets de broqueta
Oli d'oliva
Sal i pebre
(evidentment en podem fer tantes com vulguem, mantenint la relació 1/1)
Per l'arrebossat
2 ous
Farina blanca
Panko o farina de galeta
Sal
Per a la salsa
1/2 pot de confitura d'aranyons
200ml d'oli d'oliva suau
Sal i pebre generosos
o bé:
Melmelades de pebrot, tomàquet o ceba
Punxem en un palet de broqueta la gamba pelada i la mozzarella de manera que el llagostí l'encercli Ho salpebrem (podem congelar els caps i les closques per a fer un caldo o salsa de marisc si hem comprat les gambes senceres)
Arrebossem la broqueta amb farina, ou i panko. Es poden guardar arrebossades fins al moment de servir (i fins i tot congelar-les)
A l'hora de servir-les, les fregim amb oli abundant i les deixem escórrer sobre paper de cuina per absorbir l'excés d'oli.
Passem la confitura per un colador de malla fina i la barregem generosament amb l'oli, la sal i el pebre. Les servim acabades de fer
A la Banda Sonora avui proposo una cançó que em va acompanyar molt temps però que feia anys que no escoltava: What I Am de Edie Brickell & New Bohemians
Necessitem
20 boletes de mini mozzarella (1 paquet)
20 gambes llagostineres (o cues de gambes pelades de La Sirena)
20 palets de broqueta
Oli d'oliva
Sal i pebre
(evidentment en podem fer tantes com vulguem, mantenint la relació 1/1)
Per l'arrebossat
2 ous
Farina blanca
Panko o farina de galeta
Sal
Per a la salsa
1/2 pot de confitura d'aranyons
200ml d'oli d'oliva suau
Sal i pebre generosos
o bé:
Melmelades de pebrot, tomàquet o ceba
Punxem en un palet de broqueta la gamba pelada i la mozzarella de manera que el llagostí l'encercli Ho salpebrem (podem congelar els caps i les closques per a fer un caldo o salsa de marisc si hem comprat les gambes senceres)
Arrebossem la broqueta amb farina, ou i panko. Es poden guardar arrebossades fins al moment de servir (i fins i tot congelar-les)
A l'hora de servir-les, les fregim amb oli abundant i les deixem escórrer sobre paper de cuina per absorbir l'excés d'oli.
Passem la confitura per un colador de malla fina i la barregem generosament amb l'oli, la sal i el pebre. Les servim acabades de fer
Aquesta és la presentació al Taller de la Mireia Carbó |
M'encanta, bo i senzill. Me l'apunto!
ResponElimina