11/24/2014

Patates farcides amb crema de camagrocs

Aquesta és una recepta inventada que ha sortit la mar de bé i que crec que val la pena recollir. És ideal per acompanyar un plat de carn com el rosbif, encara que també pot funcionar perfectament de forma autònoma.

Necessitarem:
3 patates Monalisa mitjanes (una per cap)
300 gr de camagrocs
100 gr de Philadelfia
Aigua d'hidratar ceps (opcional)

En primer lloc, netegem la pell de les patates i les bullim en aigua i sal. Si podem, aprofitem aigua que haguem utilitzat per hidratar ceps, que els hi donarà molt mes gust. 

A banda, netegem, tallem el peu i saltegem els camagrocs en una paella amb molt poc oli i una mica de sal. Un cop cuits, els enretirem del foc. 

Reservem els mes sencers per guarnir, i triturem la resta amb la picadora, procurant que es notin els bocins (evitar fer una pasta).

Barregem els camagrocs picats amb el formatge Philadelfia fins que quedin ben integrats. 

A banda, tallem les patates per la mitat de forma longitudinal i les buidem una miqueta pel centre (podem utilitzar un estri per fer boletes als melons). Omplim aquest forat amb la crema de camagroc i ho acabem de guarnir amb els camagrocs sencers. 

Avui tenim un gran descobriment a la Banda Sonora: el music tunisià  Anouar Brahem interpretant  January  (Souvenance, 2015). Gràcies ! (tu ja saps per què)

5 comentaris: