Ahir, Castanyada a casa en bona companyia. Encara que el clima no ens acompanyi, tocava triar productes de tardor, com la carbassa, els bolets, les castanyes i els moniatos. El que passa és que els moniatos simplement torrats embafen i acaben sobrant sempre. I per això vaig pensar a preparar-los d'una manera mes llaminera.
Els que fa temps que circuleu per aquests blogs de Déu, segur que coneixeu el blog April's Kitch. La Mon és una enamorada de la cuina nord-americana i el seu somni és anar a viure a Xicago. Mentrestant, fa tallers de cuina sobre els plats típics del Sopar de Thanksgiving's Day i comparteix al seu blog una recepta espectacular: les Sweet Potatoes típiques d'aquesta festivitat. Ella ho explica molt i molt bé al seu blog, i jo, que he aplicat la seva recepta gairebé fil per randa -menys el tema marshmallows- he aconseguit que tothom repetís i que no en sobressin ni un. I mira que és senzill:
- Rentem els moniatos per deixar la pell sense ni una engruna de terra
- Els tallem a rodelles d'aproximadament un cm de gruix
- Pintem una safata d'anar al forn amb una mica de mantega i anem col·locant les rodelles de moniato.
- Empolsinem generosament el moniato amb sucre morè, canyella i dauets de mantega i posem un segon pis. Repetim l'operació tantes vegades com capes fem i ho acabem amb el sucre, la mantega i la canella.
- Ho posem a coure al forn mig -
Que puc dir??? Que estic emocionada!!! Poques vegades algú em comenta que ha fet quelcom meu i a sobre ho publica al seu blog! Gràcies Laura...!!!!!
ResponEliminaLa veritat es que t'han quedat genials!!!!! Tenen el punt de caramel que els fa d'allò mes bons....i sí...sempre SON un exit......!!!! Dels meus dinars de Thanksgiving sempre son el plat mes demanat i mes endut en tuppers!!!!!
Un petò molt gros preciosa!!!!!!
Que bons, fets així!!!
ResponEliminaJa tenia ganes de veure'ls... tanta propaganda com n'has fet pel facebook :-) He estat sense internet ni ordinador, però ara que ja torno a estar normalitzada t'he de dir que em sembla que han de ser una autèntica delícia.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ostres, que bons han d'estar així, no m'estranya que s'hagin acabat!!
ResponEliminaHaurem de fer-los.
Ai sí què bons!!
ResponEliminaHola! I quins temps tarda això?
ResponElimina