5/08/2013

Crestes d'espinacs amb ricotta


De veritat: aquest cop és feina zero. No costen gens de fer. Fins i tot la Roser, la meva carnissera a qui no li agraden els espinacs les ha trobat bones...vaja que ho tenen tot. I que necessitem?


Un paquet de pastes per crestes de La Cocinera
Un kilo d'espinacs frescos o 400 gr de congelats
Panses i pinyons al gust
Una tarrina de ricotta





Bullim els espinacs com en tinguem costum. A mi m'agrada fer-los al vapor. Un cop cuits al dente, els deixem escòrrer

En una paella saltegem els pinyons i les panses. Quan comencen a agafar color hi afegim els espinacs ben talladets i ho sofregim alhora. Apaguem el foc i ho deixem atemperar.

Llavors afegim la ricotta i ho barregem ben bé per aconseguir el farcit de les crestes. 

Anem farcint les crestes amb la massa d'espinacs, les tanquem per la meitat i fem les voretes amb una forquilla.

Es poden fregir en oli calent, pero a mi m'agrada coure-les al forn perque queden menys olioses. Si voleu les podeu pintar amb ou batut per que agafin color. 

Per la Banda sonora una peça d'Harmonium: Verd, com els espinacs, com la granota Gustau, com els dòlars...no és facil ser verd

4 comentaris:

  1. Apa, fantàstiques aquestes crestes d'espinacs! :)
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Delicioses! Sempre que les he fet amb espincs hi he posat o feta o formatge blau. Ho provaré amb ricotta, hi ha de quedar molt bo!! Petons

    ResponElimina
  3. Quina pinta més bona que tenen ... la guardaré per fer-les un día :)
    Gràcies per compartir !!!

    ResponElimina
  4. Mira que en faig amb molts farcits, però mai d’espinacs i formatge, posaré remei molt aviat, veure-les m’han fet salivera.
    Petons

    ResponElimina