3/21/2015

Ganxetes Tour 2015

El passat dissabte dia 14 de març, una colla de blocaires vinguts d'arreu de Catalunya, ens vam desplaçar a Reus per gaudir de la tercera edició del Ganxetes Tour organitzada per la Gloria Mohedano i els Gastroblocaires.   Si alguna cosa tenen els gastroblocaires és que tots som uns malalts de l'Instagram, el Twitter i qualsevol xarxa social que se'n posi per davant o sigui que podeu veure una gran quantitat d'imatges si aneu a Instagram i Twitter i busqueu el hashtag #‎GanxetesTour2015


Alguns dels bloguers mes aplicats han publicat ja cròniques de l'activitat, com La crónica de la Mònica de Ensucra't, La crónica de l'Olga de La Cuina de l'Olga i La primera crónica de l'Òscar de DeCuina.net , la segona i la tercera. I entre les unas i les altres, poca cosa em queda per afegir. I per no ser repetitiva, he pensat fer un post recopilatori, amb alguna pinzellada de la meva versió de la jugada.

El programa estava farcit d'activitats i no vam parar en tot el dia. Per començar vam assistir a un taller a la tradicional Pastisseria Caelles on vam aprendre els secrets de la confecció d'un Menjar blanc de primera.

A continuació i en ordenada comitiva ens vam desplaçar xino-xano cap el Museu del Vermut, on ens esperaven un reguitzell de presentacions de productes elaborats a la zona.

Val a dir que totes les presentacions van ser ben interessants. La Tània Panadés, Community manager de Valira, ens va explicar que encara que l'empresa tingui nom de riu andorrà, és ben reusenca i és l'única empresa catalana que te fundició pròpia. A continuació, vam assistir a la presentació de les olives La Masrojana i finalment a la presentació dels dos productes estrella: els Vermut Miró i el  Vermut Yzaguirre

Tots ells van tenir la gentilesa d'obsequiar-nos amb algun dels seus productes i aixi, la bossa que ens vam endur anava ben farcida, ja que a mes ens van obsequiar amb una ampolleta d'oli  ‪#‎UNiO‬ i dos paquets de Galletas VIRGINIAS. Els Reis havien passat per Reus fora de calendari !!!


Per acabar la festa, vam dinar plegats a La Giberga Restaurant, de la nostra amiga blocaire Mai. Alli encara no havien acabat les sorpreses i nomès començar vam gaudir d'un tast d'ostres conreades al Delta de l'Ebre i vi per gentilesa de Musclarium Després de 10 anys de no atrevir-me a menjar-me per una intoxicació, aquest cop m'hi vaig veure en cor i la veritat es que em van sentar de meravella. Son boníssimes !


I com a fi de festa ("despedida y vuelta al ruedo") un dinar sortit dels fogons de la Mai que vam endrapar amb l'alegria que caracteritza a la família bloguera: Amanida de llavors amb cruixent de formatge i vinagreta de maracujà, Bacallà al forn amb mussolina d'alls negres, Terrina de melós de vedella i el seu suquet, naps confitats i parmentier de patata i moniato i per acabar una Macedònia de fruites amb una infusió de Maria Lluïsa i gelat de mango. Toma ja !


I desprès d'això vam marxar ben contents i satisfets, amb moltes idees al cap i amb moltes ganes de que aquestes iniciatives es vagi repetint. La propera a La Cerdanya, oi Montse

Blocaires assistents al Ganxetes Tour 2015
Marta de Pa de Nous, Lluís de Tiritinyam, M. Glòria de Gourmenderies, Nuni de Cuinetes, Olga de La Cuina de l'Olga, Manuel de Un cocinillas on line, Sandra i Xavi dels Fogons de la Bordeta, Glòria de Gloriacookies, Agustí de Cangrejo Grande, Òscar de DeCuina.net , Manel de Cuina Generosa, Marina de Tapa't de tapes, Mònica de Ensucra't , Laura de Cuinejar, Montse de La Cuina de la Mussola, Anna de M'agrada Cuinar, Mai de Maiblog i Glòria de No tot són postres

A la Banda Sonora, Feeling Alright de Joe Cocker, que és exactament com ens vam trobar tots. Gràcies de nou Glòria per organitzar-ho i a la resta per a ser com sou !

3 comentaris:

  1. Sort que va ser dissabte passat , aquest haguéssim hagut d'anar en barca!
    Encara em ve el riure pensant en els disbarats que deia el company de la teva esquerra. I hi ha ganes de més!!!
    CerdanyaTour està gestant-se ;-)
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. Llàstima que va coincindir amb Tortosa Dia Cuina...perque sino jo no em perdo el Ganxetes Tour que es una de les millors activitats de l'any!
    PEtonets!

    ResponElimina
  3. Laura Solanilla, has fet una crònica molt encertada!!!
    Compartiré totes les cròniques fetes per tots i totes vosaltres, per no repetir-me.
    Va ser una trobada genial.
    Espero que la propera sigui a la Cerdanya i estar a l'alçada de tots i totes vosaltres. Ptnts.

    ResponElimina