Els que em llegiu sabeu que en aquest bloc fins ara nomes he publicat receptes. Però en aquest mon gastrobloguer existeixen iniciatives ben fetes i honestes a les quals val la pena donar difusió. I per aquest motiu, he decidit que de tant en tant incorporaré alguna crónica d'activitats que crec que aporten un valor afegir. I començaré amb l'Espai Cuina'm. Per qui no el coneixeu, l'Espai Cuina'm esta situat al Mercat de la Vall d'Hebron i està portat per una blocaire, l'Àgata Albero, a qui potser coneixeu pel seu blog Receptes amb vida.
Perquè el repte no era poca cosa: l'Alicia ens proposava de fer sis entrants ben diferents i originals:
Pasta de full amb botifarra negra de pinyons i poma
Farcellets de sobrassada i mandarina
Culleretes d'alls tendres, favetes i pernil
Farcellets de sobrassada i mandarina
Culleretes d'alls tendres, favetes i pernil
Xarrup de llagostins amb mango, gingebre i pebre de Madagascar
Xarrup de maduixots amb balsàmic i mozzarella
Xarrup de maduixots amb balsàmic i mozzarella
EL taller va ser animadíssim i ens ho vam passar d'allò mes bé preparant-ho i degustant-ho posteriorment. I
vull aprofitar l'oportunitat de felicitar a l'Àgata pel seu projecte de
l'Espai Cuina'm. Un espai de trobada, de intercanvi d'experiències,
dinamitzador pel barri, on tothom hi està acollit i tothom s'hi troba a
gust. Gràcies, Àgata per donar-nos el a conèixer i que vagi creixent !!!
I aquí veiem a l'Antonio, la mar de cofoi amb els seus enrotllats.
Son grans persones els talleristes !
Son grans persones els talleristes !
A la Banda Sonora d'avui, una cançó dels islandesos Sígur Ros: Fljótavík . Apareix al seu àlbum Med Sud I Eyrum Vid Spilum Endalaus que vol dir, ni més ni menys que Amb un brunzit a les orelles juguem eternament (gràcies, Google Translator !)
Bon resum, Laura! Veig que el taller de pastes salades es va convertir en un taller de tapes internacional que ole! molt bons, semblen aquests petits tastos. Segur que vau gaudir-ne, ja he vist que ereu un grup de bloguers molt maco. Petons!
ResponEliminaQuina crònica més maca, Laura. Gràcies. Petons a les dues.
ResponEliminaMolt bon resum de com va ser el taller!
ResponEliminaPetonets