La meva amiga Montse ha fet servir la recepta del Llom ametllat de la meva mare, però com és com és , no se n'ha pogut estar de variar-la. Deixem que ella mateixa ens ho expliqui:
A més, com et deia, vaig fer una petita variació sobre el tema. És que
estic incapacitada per seguir les receptes al peu de la lletra i sempre
i poso alguna cosa meva, je, je....
El què vaig fer és (finalment vaig fer servir 1 kilo i mig de llom
perquè erem 9 persones, i no era de dos colors perquè ja no en quedava a
la carnisseria, però, tot i ser d'un sol color ha quedat molt tendre):
1.- A més de les ametlles trinxades, en lloc d’all hi he posat panses de Corint, fruits secs del bosc i raim sec.
2.- Com que m’ha sobrat farcit (al final en tenia uns 175 grms), el
poquet que ha quedat l’he afegit al llit de ceba i tomàquet per espessir
la salsa després, perquè m'ha semblat que mig litre de llet quedaria
molt clara (i no m'he equivocat), i així m'he estalviat la maizena (que
no m'agrada gaire).
La veritat és que l'ha millorat
moltíssim i li ha tret aquell punt "antiquat" convertint-la en una
recepta molt més del gust actual. Moltíssimes, gracies !
I per una variacio tan fina, una canço delicada que a mi m'agrada molt: Summer 78 de Yann Tiersen. BSO de Goodbye, Lenin (2003)


Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada