Cada anys els supermercats Bonpreu -Esclat organitzen un Concurs de Cuina. I enguany que és la seva 16èna edició, ho fan completament on line. Es pot concursar en diverses categories: primer plat, segon plat, postres i millor foto de recepta.
Estic segura que hauran receptes més sofisticades i originals, però jo m'he decantat per una preparació senzilla a l'abast de tothom i molt indicada per aquest temps on ve de gust sortir de pícnic i gaudir de l'aire lliure. Espero que la gaudiu !!!
Necessitem
Un pit de pollastre obert
Un grapat de xampinyons
6 tomàquets secs italians hidratats en oli
Olivada: 50 gr. d'olives negres d'Aragó, oli d'oliva i orenga
1 ceba petita
1 tomàquet madur
50ml de cervesa
Sal i pebre
L'olivada la podem comprar ja feta o preparar-la nosaltres mateixos. En aquest cas es tracta simplement de treure el pinyol a olibves negres de l'Arago i triturar-ho amb oli d'oliva i orenga d¡fins que quedi una massa ben homogènia.
Obrim el pit de pollastre en tres parts (podem demanar a la pollaire que ens ho faci). Posem una primera capa d'olivada, A sobre hi posem els tomàquets confitats i finalment els xampinyons en làmines que haurem saltejat a la paella.
Ho enrotllem amb cura de que no surti el farcit. El posem dins d'una malla.
En una safata fem un llit de ceba tendra i tomàquet tallats a llunes. A sobre hi posem el rodonet de pollastre i hi posem una mica d'oli que hem utilitzat per a hidratar els tomàquets secs. Per acabar, hi posem una miqueta de cervesa i ho posem al forn fins que estigui cuit.
El deixem refredar i el tallem a rodanxes. Es pot menjar fred
Iiieeeeepppp!! Aquest rotllet me l'apunto!! Segur que aquest estiu cau en algun dinar de platja! És que tot lo que té olivada...mmmm....
ResponEliminaPetons, Laura!!
Olga
No t'ho creuràs... el diumenge passat en vaig fer un de CONILL amb olivada, tomàquets secs i xampinyons heheh
ResponEliminaSort al concurs BonPreu, com que estas en ratxa segur que en tindràs ;-)
PTNTS
Dolça
mmmmm quins rotllets mes saborosos, l'olivada i el tomàquets secs queden genials, sort al concurs!
ResponElimina