La crema anglesa esta molt be explicada al web El monstruo de las galletas i ens pot servir perfectament per a fer un gelat de vainilla, deixant infusionar la beina en aquest cas o afegint polpa de fruita.
I quina fruita millor que les cireres? Ara estan en el seu millor moment i són tan bones i sucoses que em tenen el cor robat
Necessitarem:
3 rovells d'ou
100 g sucre
200 ml nata líquida
200 ml llet
300 g cireres sense pinyol i tallades a trossets
Es barregen els rovells amb el sucre (sense batre'ls) . Afegim la llet poc a poc i quan esta barrejat ho posem al foc ben baix sense deixar que bulli i sense deixar tampoc de remenar. (Si bullis es tallaria la barreja). Quan espessi, ho retirem del foc. Afegim la fruita ben triturada amb un raig de llimona. El deixem refredar a temperatura ambient i desprès el posem a la nevera.
Un cop esta freda la crema, el podem posar a la geladora i amb uns 45 minuts tindrem el gelat a punt. El podem servir acompanyat de fruits del bosc i vanos de galeta.
A la Banda Sonora d'avui sona la cançó que mes m'agrada del Sisa. El setè cel, una lletra onírica i una tonada màgica, a l'alçada d'un gelat genial. (Qualsevol nit pot sortir el sol, 1975)
Para el helado de cereza, ¿qué tal un vino tinto dulce? Los tintos dulces son grandes desconocidos y están buenísimos. El OLIVARES DULCE de uva Monastrell es uno de los mejores de Jumilla. Atrévete a probarlo y ya no te lo quitarás de la cabeza.
boníssim, segur. Fa poc vaig fer una mousse de gelat de cirera i el gust em va deixar ben sopresa... de bo!! Així que em guardo aquesta recepta, també, a veure si abans que s'acabin les cireres m'hi animo. Petons!
ResponEliminaMmm que bo! Mai he provat un gelat de cireres, crec que la teva recepta la faré, per a que hi hagi una primera vegada! Petons
ResponEliminaQué bò aquest gelat!!!! em relameixo!
ResponEliminam'encanta el gelat, amb les fruites i el cruixent dels ventalls!
ResponElimina