Tenim novio argentí afillat a casa. És un bon nano, té una paciència de sant amb ma filla i a sobre cuida a la "sogra" portant de Mar del Plata un pot de dulce de leche guardonat amb el títol de "Mejor Dulce de Leche 2013". Poca broma !
Necessitarem
Un pot de dulce de leche de 400 gr
4 ous
200 ml de nata líquida
Gotes de xocolata negra
Deixatarem el dulce de leche en la nata líquida i ho barrejarem amb els rovells batuts. Ho escalfarem sense deixar que arrenqui el bull i sense deixar de remenar fins que la crema espessi. Ho retirem del foc i ho deixarem refredar.
A banda muntarem les clares a punt de neu i les incorporarem a la crema quan ja estigui freda. Ho deixarem refredar a la nevera i llavors ja ho podrem posar a la geladora.
Quan la crema de dulce de leche ja estigui bastant lligada, afegirem les gotes de xocolata negra perquè quedin ben repartides pero no es disolguin.
A la Banda Sonora, una peça de tango electrònic dels Gotan Project: Vuelvo al Sur. Música interessant i desconeguda a casa nostra.
Carai, tu, guardonat i tot! Boníssim!
ResponEliminaA mi no m'agradava fins que varen venir la familia argentina a viure a Barna...Es de vici i amb gelat a d'estar de bó...
ResponEliminaPetonets.
Segur que l'argentí afillat i tota la família va quedar encantada amb aquest gelat tan bo. I amb les perles de xocolata negra, ja de vici total ;)
ResponEliminammmmm que bo!! I més amb un dulce de leche d'aquest nivell!!! Encara vé de gust un bon gelat i si és com aquest encara més!
ResponElimina