tag:blogger.com,1999:blog-8058515954244496659.post232817158105105308..comments2024-03-12T13:20:57.236+01:00Comments on Cuinejar: Escuma de parmesà amb tomàquet secAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/01207072059228974713noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8058515954244496659.post-18957723944003964702015-12-31T16:45:55.741+01:002015-12-31T16:45:55.741+01:00Laura que bo! Jo també en tinc un i el faig servir...Laura que bo! Jo també en tinc un i el faig servir molt poc: d'entrada no tenia molt clar com combinar els ingredients però un dia vaig descobrir aquest llibre digital gratuït i m'ha obert un parell de portes 😊<br />Aquí t'ho deixo per si t'interessa:http://www.freelibros.org/cocina/la-espumas-tecnica-tipos-y-usos-ferran-adria.html<br />Petons i MOLT BON ANY guapa! Bruixes a la cuinahttps://www.blogger.com/profile/17007314235528209491noreply@blogger.com